Sci-Tech

Mobiteli

Retro iPhone 7 Plus samo za one s najdubljim džepom

Retro iPhone 7 Plus samo za one s najdubljim džepom
Promo

ColorWare je predstavio svoju nadogradnju iPhonea – model 7 Plus obojan u stilu Macintosh računala iz 80-ih godina. Cijena? Bolje ne pitajte

Za američki Colorware već ste vjerojatno čuli – bave se bojanjem elektroničkih uređaja u boje i dizajne drugačije od onih koje nude izvorni proizvođači. Zanimljiv posljednji hit proizvod ove kompanije je stiliziranje najskupljeg Appleovog mobitela, iPhonea 7 Plus, u retro dizajn kakav je odlikovao Macintosh računala osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Ovaj retro iPhone dolazi u karakterističnoj bež boji s nešto tamnijim dodacima, te klasičnim šarenim Appleovim logotipom kakav je kompanija koristila u svojim počecima. No, za ovakav cool izgled neki će morati istresti i popriličnu svotu zelembaća.

Ako ste mislili da je iPhone 7 Plus skup, pripremite se na iznenađenje. Colorwareov retro iPhone 7 Plus dolazi samo u najskupljoj (kakvoj drugoj) inačici s 256 GB ugrađene memorije po cijeni od 1.899 američkih dolara – gotovo dvostruko više od osnovne cijene ovog uređaja.


Reci što misliš!