Sci-Tech

Streaming servis

Netflix najavio još hrvatskih titlova i preskakanje špice

Netflix najavio još hrvatskih titlova i preskakanje špice
AP

Dobre vijesti za sve domaće zaljubljenike u serije – Netflix dodaje sve više naših titlova, a uskoro će omogućiti i da preskočite uvod u seriju

Užurbano je, čini se, ovih dana u uredima Netflixa. Netom nakon što se pojavila vijest o tome da će ovaj streaming servis promijeniti način ocjenjivanja sadržaja, korisnici diljem svijeta primijetili su još jedan novitet. Naime, od sada će biti moguće uštedjeti nekoliko sekundi ili minuta i klikanjem na gumb "Skip intro" odmah krenuti na glavni sadržaj epizode serije koju želimo pogledati.

Ova opcija bit će vrlo korisna prilikom uzastopnog gledanja (popularnog binge-anja) više epizoda jedne serije. Ako ste netom pogledali prethodnu epizodu, vrlo vjerojatno vam na početku sljedeće ne treba podsjetnik na ono što se u seriji do tada događalo. Opcija "Skip intro" trenutačno se testira i dostupna je određenom broju korisnika. Provjerite – možda ste i vi među njima.

Osim toga, primijetili smo i da je Netflix postupno početo povećavati broj sadržaja na kojima su dostupni hrvatski titlovi. Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana pojavili su se prvi sadržaji prevedeni na hrvatski jezik, i tada ih je bilo tek dva. U ovom trenutku radi se o ukupno 12 filmova i serija, kako je vidljivo na slici ispod ovog teksta.


Reci što misliš!