Sci-Tech

Gadgeti

Spotify će predstaviti vlastite glazbene gadgete

Spotify će predstaviti vlastite glazbene gadgete

Spotify navodno razmišlja o predstavljanju vlastitog hardvera; iako nema službenih informacija, glasine spominju mogući prijenosni reproduktor glazbe ili pak povezane slušalice

Trenutačno vodeći servis za streamanje glazbe Spotify razmišlja o dodatnom promoviranju svojeg servisa među korisnicima, piše Bug.

Prema oglasima koje je objavila tvrtka vidljivo da se Spotify uskoro planira pozabaviti hardverskim proizvodima, koji će utjecati na korisničko iskustvo što se tiče glazbenog sadržaja, ali i glasovnih kontrola. 

Novi Spotifyjevi proizvodi bi trebali postati konkurencija proizvodima na tržištu kao što su Pebble Watch, Amazon Echo i Snap Spectacles. 

Iako službeno nije poznato o kakvom je hardveru riječ, može se pretpostaviti da će se raditi o prijenosnom reproduktoru glazbe koji će poslužiti za streamanje glazbe sa Spotifyja. 

Druga mogućnost su povezane slušalice koje omogućuju direktnu reprodukciju glazbe sa Spotifyja ili pak preuzimanje glazbe na internu memoriju slušalice, dok bi se reprodukcija mogla kontrolirati putem odgovarajuće aplikacije na mobilnim uređajima. 

Cijela zamisao se još nalazi u početnoj fazi te će proći još neko izvjesno vrijeme do njezine realizacije.


Reci što misliš!