Sci-Tech

Društvene mreže

Postavite fotke na Instagram i bez aplikacije

Postavite fotke na Instagram i bez aplikacije
TechCrunch

Instagram je omogućio jednake funkcionalnosti svoje platforme bez obzira pristupate li joj putem aplikacije ili mobilnog web sučelja

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža u svijetu, Instagram, od sada ima neke nove mogućnosti. Iako se od svojih početaka oslanjala u potpunosti na mobilne aplikacije i slike podijeljene s njih, ovih dana primijećeno je da i mobilno web sučelje dobiva nove mogućnosti.

Tako će od sada korisnici Instagrama moći s mobitela na ovu mrežu postavljati fotografije, i to čak i ako nemaju instaliranu posebnu aplikaciju. Bit će to moguće putem mobilnog web sučelja na poznatoj adresi instagram.com. Ova mogućnost zasigurno će dobro doći korisnicima sa slabijim mobitelima i onima s lošijim pristupom Internetu, preuzimajući ulogu "lakše" verzije Instagrama s osnovnim funkcionalnostima.

I dalje bez aplikacije neće biti moguće postavljati video zapise, kreirati Storiese, primjenjivati poznate filtere, niti slati i primati izravne poruke. Naglasak Instagrama ostaje na mobilnim uređajima, pa dodavanje fotografija putem desktop sučelja s računala nije niti sada omogućeno.


Reci što misliš!