Sci-Tech

Gadgeti

Pretvorite iPhone u Polaroid fotoaparat

Pretvorite iPhone u Polaroid fotoaparat
Prynt PROMO

Prynt je kućište za iPhone koje omogućava da snimljene fotografije vrlo brzo dobijete i u fizičkom obliku, kao nekada na Polaroidu

U prodaju je krenulo "kućište" za iPhone koje pretvara bilo koji model Appleovog mobitela (s Lightning priključkom) u instant fotoaparat. Prynt, kako se naziva, omogućava vam da snimite fotografiju mobitelom, te je u samo nekoliko trenutaka dobijete i u fizičkom obliku, kao na legendarnom Polaroidu.

Kućište dolazi s Lightning utikačem i prekidačem za okidanje fotografija, te ima čak i kotačić za zumiranje. U Pryntu se nalazi i 10 fotografskih papira džepne veličine (koji su k tome i samoljepivi!), a dodatne je potrebno naručiti posebno.

Cijena za ovo jedinstveno i zabavno kućište je 150 američkih dolara, dok će za svakih dodatnih 40 papira za ispisivanje fotografija biti potrebno izdvojiti još 20 dolara.

Za uspješan rad s Pryntom potrebno je skinuti i njihovu službenu aplikaciju, a ona osim uređivanja i izrade instant fotografija omogućava i interakciju s njima. Naime, kod snimanja svake fotografije iPhone će izraditi i pripadajući animirani gif, pa će njega biti moguće pogledati tako što se mobitel samo usmjeri prema nekoj od Pryntovih fotki. Više detalja o tome pogledajte u priloženom videu.


Reci što misliš!