Sci-Tech

Gaming

Far Cry 5 donosi rat protiv vjerskog kulta

Far Cry 5 donosi rat protiv vjerskog kulta
Ubisoft

Ni Amerika nije što je bila: Usred Montane kult se sprema za puč, a vi ste zamjenik šerifa koji pokušava vratiti stvari na svoje mjesto i u tome se služite svim dostupnim sredstvima

Za razliku od borbi protiv oružanih skupina na dalekim pacifičkim otocima, Far Cry 5 prvi put se seli u Ameriku, gdje se usred zabiti u Montani moramo boriti protiv kulta sudnjeg dana i njihovog manijakalnog vođe koji želi srušiti vlast, pišu 24 sata.

Kako će to izgledati u igri koja izlazi 27. veljače 2018. možete vidjeti u prvom traileru.

U igru ulazite kao mladi zamjenik šerifa u izmišljeni gradić Hope County, a vaš dolazak će ubrzati pokušaj puča iza kojeg stoji kult i njihov vođa Joseph. Amerikanci će pucati jedni na druge, a vaš će zadatak biti razbiti planove kulta i potaknuti otpor koji će osloboditi gradić odsječen od svijeta.

Ako ste igrali prethodne nastavke znate na što možete računati. Golemi prostor u kojem se možete slobodno kretati i istraživati ga, a Ubisoft navodi i zračne bitke u prekrasnim krajolicima te pravi američki vozni park. Što se oružja tiče, poslužit će vam sve od granata i pušaka do čekića i palica te poljoprivrednog alata, a za sebe ćete moći angažirati i dodatnu snagu i životinje. Da, vraća se i lov, a sada imamo i ribolov. Igra će vratiti i editor mapa, a zna se i da ćemo moći editirati glavnog lika - do određene mjere. 


Reci što misliš!