Sci-Tech

Mobiteli

Note7 je postao Galaxy Note Fan Edition

Note7 je postao Galaxy Note Fan Edition

Devet mjeseci nakon povlačenja Notea7 te dva mjeseca prije dolaska Notea8, na južnokorejsko tržište stiže Galaxy Note Fan Edition

Svima su već dobro poznati problemi u kojima se našao Samsung krajem 2016. godine –Galaxy Note7 je imao tendenciju da se sam od sebe zapali zbog čega je morao biti trajno povučen s tržišta. Nakon povlačenja uslijedili su mjeseci istraživanja ne bili se otkrilo u čemu je bio problem i otkrilo se –problem je bila baterija.

Sada, devet mjeseci od povlačenja Notea7 Samsung je na domaćem, južnokorejskom tržištu za najvjernije fanove odlučio pripremiti obnovljeni model i lansirati ga pod nešto drugačijim nazivom –Galaxy Note Fan Edition, javlja Bug.

Za početak Galaxy Note Fan Edition bit će dostupan samo na spomenutom tržištu i u ograničenim količinama od 400.000 primjeraka. Za razliku od Notea7 (3.500 mAh), Fun Edition je dobio bateriju manjih dimenzija i kapaciteta (3.200 mAh) kako ne bi došlo do Déjà vu efekta.

Noviteta ima i sa softverske strane –Fan Edition ima softver (Android Nougat 7.1.1) kakav se nalazi i u mobitelima Galaxy S8 i Galaxy S8+ uključujući i Samsungovog asistenta Bixbyja. Prodaja kreće od 7. srpnja po cijeni od oko 610 USD.

Galaxy Note Fan Edition moći će se nabaviti u četiri različite boje –Black Onyx, Blue Coral, Gold Platinum i Silver Platinum. Kupci će uz mobitel dobiti i futrolu odgovarajuće boje.


Reci što misliš!