Sci-Tech

svijet aplikacija

Nova emisija na HTV-u posvećena mobilnim aplikacijama

Nova emisija na HTV-u posvećena mobilnim aplikacijama

Svake subota pratite priče iz svijeta pametnih telefona i mobilnih aplikacija koje nam štede vrijeme i novac, a našu svakodnevicu čine zabavnijom i - pametnijom

Na prvom programu Hrvatske televizije u subotu, 23. rujna, u 15:10 započinje emitiranje nove tjedne TV emisije Svijet aplikacija. 

Bilo da ste roditelj, poduzetnik, student ili samo tražite zabavu, od svojih pametnih telefona odavno se više ne odvajate, a od njih očekujete samo ono najbolje. No, u moru aplikacija koje danas postoje, nije lako pronaći najbolje, prilagođene upravo za potrebe svakoga od nas?

Kako najlakše i najbrže naučiti strani jezik? Koja je vremenska prognoza najpouzdanija? Što možemo učiniti za naše zdravlje? Kako do najbolje fotografije? Kamo ta remek-djela spremiti da ne bismo za nekoliko mjeseci razbijali glavu ako nam mobilni telefon otkaže poslušnost? Što u doba modernih tehnologija moramo imati na putovanju? 

Naš pametni telefon ima sve odgovore, a u emisiji Svijet aplikacija saznat ćete koje vam aplikacije preporučuju njihovi dobri poznavatelji, kreatori, korisnici i svi oni čije savjete vrijedi poslušati te, naravno - instalirati.

Emisiju Svijet aplikacija omogućuje TELE2, uz potpis vodećih hrvatskih tehnoloških novinara Netokracije te tvrtke Park Avenia koja je emisiju osmislila i producirala.


Reci što misliš!