Sport

Nogomet, Liga prvaka

Dinamo pred utakmicu s Lyonom dijeli šalove i ulaznice

Dinamo pred utakmicu s Lyonom dijeli šalove i ulaznice

GNK Dinamo u utorak igra utakmicu petog kola Lige prvaka protiv Lyona, a hrvatski prvak pripremio je i iznenađenje za sve one koji odluče uživo pogledati ovaj sraz na Maksimiru.

Iz kluba su obavjestili sve navijače da prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu 5. kola Lige prvaka GNK Dinamo - Olympique Lyonnais koja je na rasporedu 22. studenoga (20:45h, Maksimir) počinje u petak, 18. studenoga, u 10h na Ticket pointu.

Cijene pojedinačnih ulaznica je tribina sjever dolje 200kn, tribina istok 250kn, tibina zapad 300kn, a cijene za članove kluba uz važeću člansku iskaznicu su Zapad 240kn, Istok 200kn, Sjever 160kn.

Svi navijači koji za utakmicu s Lyonom kupe pojedinačnu ulaznicu za tribinu Istok dobit će prigodan dar - Dinamov šal.

No to nije sve! GNK Dinamo pripremio je još jedno iznenađenje te je odlučio svima onima koji kupe pojedinačnu ulaznicu za utakmicu s Lyonom pokloniti i ulaznicu za derbi GNK Dinamo - HNK Rijeka, 3. prosinca na Maksimiru.

Možda će ovaj potez uprave iz Maksimirske 128 pristojno napuniti stadion i protiv francuskog predstavnika, a isto tako i u dvoboju s vodećom momčadi prvenstva Rijekom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.