Sport

Tenis, Davis Cup

Davis Cup: Počele pripreme za finale

Davis Cup: Počele pripreme za finale

Hrvatska teniska reprezentacija u nedjelju je počela pripreme za finalni susret Svjetske skupine Davis Cupa koji će se od 25. do 27. studenoga održati u Areni Zagreb.

Istina, ne u punom sastavu, jer su podlogu isprobali Ivo Karlović i Mate Delić, ali bi zato u ponedjeljak svi trebali biti na okupu. To znači i Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Franko Škugor i Marin Draganja.

"Finale je poseban doživljaj, pogotovo što igramo kod kuće. Svi znamo da je zanimanje veliko, da su ulaznice vrlo brzo rasprodane, i da nas čeka uzbudljiv vikend", rekao je Ivo Karlović, kojem je ovo povratak u reprezentaciju nakon četiri godine.

Posljednji put bio je u sastavu 2012. u Buenos Airesu, baš u susretu protiv Argentine. Prvi trening u Areni Zagreb odradili su i Argentinci, a od ponedjeljka svi će treninzi imati status službenih.

Jedan od njih hrvatski sastav imat će od 17 do 19 sati, s tim da će prvom dijelu tog treninga moći prisustvovati i gledatelji. U tu će svrhu biti u 17 sati otvoren ulaz A, sa zapadne strane Arene Zagreb.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.