Sport

Nogomet, Serie A

Allegri: Pjaca će biti glavna zvijezda Juventusa u 2017. godini!

Allegri: Pjaca će biti glavna zvijezda Juventusa u 2017. godini!

Massimiliano Allegri je otkrio kako očekuje da će glavni igrač Juventusa u 2017. godini biti Marko Pjaca. Velika su to očekivanja talijanskog stručnjaka od mladog hrvatskog igrača koji je ljetos stigao u Torino.

Pjaca je odigrao samo 76 minuta u dresu Juventusa prije nego što se ozlijedio, ali bilo je to dovoljno da impresionira i struku i navijače.

"Igrače napadaju jer se od njih očekuje da rade stvari koje su iznad njihovih mogućnosti. Hernanesa kritiziraju i kada odigra dobro. Kako očekivati od Evre da trči poput Alexa Sandra? Pa on ima druge kvalitete," rekao je Massimiliano Allegri u intervjuu Tuttosportu pa je otkrio zašto je odlučio pojačati momčad upravo s Gonzalom Higuainom.

"Po završetku prošle sezone smo otišli u klub i rekli im: Igrač koji nam treba ove godine kako bi pojačali momčad je Higuain'. Gonzalo je igrač koji garantira golove."

Na kraju razgovora novinar je pitao talijanskog trenera koji igrač će biti glavna zvijezda Juventusa u 2017. godini, a Allegri nije oklijevao ni sekunde s odgovorom:

"To će biti Pjaca."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.