Sport

NBA; Šarić solidanu porazu, Bogdanović skroman u pobjedi

NBA; Šarić solidanu porazu, Bogdanović skroman u pobjedi

Nakon što su u petak stigli do prve ovosezonske pobjede, Philadelphia 76ers su sinoć upisali još jedan poraz, a Dario Šarić je bio solidan sa 12 pogodaka, dok su Brooklyn Nets Bojana Bogdanovića sa 122-104 nadigrali Phoenix Sunse Dragana Bendera.

Philadelphia je, nakon prve pobjede ove sezone koju je jučer ostvarila protiv Indiane, opet upisala poraz. Sinoć su ih sa 117-96 svladali Atlanta Hawks. Šarić je ubacio 12 koševa, od čega 10 u prvom poluvremenu, uz sedam skokova i jednu asistenciju u 27.39 minuta koliko je proveo na terenu.

Sixers su stvorili prednost od 27-23 u prvoj četvrtini. Atlanta je otvorila drugu četvrtinu serijom od 14-2 zahvaljujući čemu su stigli do prednosti od 59-48 na poluvremenu. Pet puta u trećoj četvrtini Sixers su mogli doći do vodstva, ali nisu uspjeli.

Najbolji strijelac Philadelphie bio je Jahlil Okafor sa 18 pogodaka dok je Atlantu predvodio Tim Hardaway sa 20 pogodaka i tri skoka.

Bojan Bogdanović je u pobjedi svoje momčadi odigrao 30:39 minuta i zabio sedam koševa uz pet skokova te dvije asistencije. Njegov suigrač u Brooklynu, Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je dodao također sedam koševa. Dragan Bender je za Phoenix igrao samo 7:38 minuta i u tom je razdoblju ubacio pet koševa uz jedan skok.

Najučinkovitiji igrač utakmice bio je Rondae Hollis-Jefferson koji je zabio 20 koševa uz 13 skokova i odveo tako Brooklyn Netse do prve pobjede u gostima.Sean Kilpatrick je ubacio 19 koševa i devet skokova.

Nets su imali prednost od 102-100 nešto više od četiri minute do kraja, ali su onda zabili sljedećih 17 koševa što je za Phoenix bilo nedostižno.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.