Sport

Nogometni mercato

Milan želi Matea Kovačića

Milan želi Matea Kovačića

Predstavnici talijanskog nogometnog velikana Milana su u utorak u Lisabonu gledali hrvatskog reprezentativca i veznjaka Reala iz Madrida Matea Kovačića u susretu 5. kola Lige prvaka protiv Sportinga, te bi ga željeli dovesti u svoje redove, pišu u srijedu talijanske novine La Repubblica.

Utakmici između Sportinga i Reala su prisustvovali sportski direktori Marco Fassone i Massimiliano Marbelli.

Kovačić je odigrao svih 90 minuta baš kao i u subotu u gradskom derbiju protiv Atletica.

Prošlo ljeto su talijanski i španjolski mediji pisali kako bi hrvatski 22-godisnji vezni igrač mogao prijeći u Milan jer ne igra puno u europskom prvaku.

Kovačić je od početka listopada u prvoj postavi koristeći ozlijede Casemira i Tonija Kroosa, a ranije i Luke Modrića. U posljednje dvije utakmice bio je među boljim igračima Real Madrida. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine. U Madrid je došao iz milanskog Intera i ovo mu je druga sezona u "kraljevskom" klubu. Kovačić je rekao da trenira kako bi bio sve bolji i da je Real Madrid u dobroj formi.

Real Madrid zbog kazne FIFA-e ne smije dovoditi nove igrače do siječnja 2018.

Novine La Repubblica napominju kako će Milan, u slučaju da ne uspije dovesti Kovačića, posegnuti za španjolskim veznim Cescom Fabregasom koji ne igra puno u Chelseau.

Za mlanske "crveno-crne" ove sezone igra mladi hrvatski reprezentativac i vezni nogometaš Mario Pašalić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.