Sport

Real Madrid

Ronaldo potpisao novi ugovor, želi igrati još barem devet godina

Ronaldo potpisao novi ugovor, želi igrati još barem devet godina

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo (32) potpisao je u ponedjeljak novi ugovor s Real Madridom koji ga veže do njegove 36. godine no on je na konferenciji za medije istaknuo da mu to nije posljednji ugovor jer želi igrati do 41. godine.

"Ovo je klub mog srca, mojeg lica, a ovo jedinstveni trenutak u mom životu. Neka bude jasno, ovo produljenje za pet godina nije i moj posljednji ugovor, želim igrati do 41. godine", rekao je Ronaldo na novinskoj konferenciji na stadionu Santiago Bernabéu u Madridu.Ondje je potpisao novi ugovor s trenutno vodećom ekipom španjolskog prvenstva koji ga veže do ljeta 2021. godine.

Ronaldo je u Real Madridu od 2009. kada je došao iz Manchester Uniteda te je postao najbolji strijelac u povijesti kluba. "U idućih pet godina nastavit ću raditi isto", rekao je.

Procjenjuje se da će Ronaldo sada zarađivati 21 milijun eura po sezoni čime je najplaćeniji igrač u Realovoj svlačionici.

Prošle sezone je osvojio Europsko prvenstvo s Portugalom i Ligu prvaka s Real Madridom.On je peti igrač s kojim je kraljevski klub produžio suradnju, a prošli mjesec ugovore su produžili Toni Kroos, Gareth Bale, Luka Modrić i Lucas Vazquez.

Hrvatski kapetan Luka Modrić izjavio je prije tjedan dana kako je Ronaldo važan za klub i kada ne zabija golove. Ove sezone je u 12 utakmica zabio 7 golova te je pet puta asistirao.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.