Sport

Nogomet, Premiership

Premiership: Chelsea razbio "Lisice"

Premiership: Chelsea razbio

Chelsea je pobijedio Leicester s 3:0 u dvoboju bivšeg i aktualnog engleskog prvaka. Bila je to sigurna predstava igrača Antonija Contea i Leicester se zapravo u čitavoj utakmici nije imao čemu nadati.

Diego Costa je nakon odlične akcije postigao prvi pogodak. U 7. je minuti Eden Hazard ubacio loptu iz kornera s desne strane na prvu stativu, potkopao ju je Matić i petom prebacio na drugu vratnicu, a iz pozadine je natrčao Costa i pospremio loptu u mrežu.

Španjolskom napadaču je to bio 50. pogodak u kojemu je sudjelovao od svog dolaska na Stamford Bridge. Odigrao je 62 utakmice, zabio 39 golova, a asistirao 11 puta.

Chelsea je povećao prednost u 33. minuti nakon loše reakcije gostujuće obrane. Pedro se uspio izboriti za loptu pokraj dva braniča Leicestera, prebacio ju je prema Hazardu i pogodio ga u glavu, lopta se odbila točno pred veznjaka koji se u punom trku sjurio sam prema golu. Schmeichel nije imao šanse.

Konačni rezultat je postavio Victor Moses , a pamtit će se fantastična asistencija Nathaniela Chalobaha . Moses se probio po desnom krilu, dodao Chalobahu koji ga je petom proigrao u kaznenom prostoru i veznjaku nije bio problem pogoditi mrežu.

Chelsea je sada stigao do druge uzastopne pobjede u prvenstvu i na petom je mjestu sa 16 osvojenih bodova. Leicester je 13. sa osam bodova.

Goal.com/eZd

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.