Sport

Nogomet, Kvalifikacije za SP 2018

Subašić: Samo će se bodovi pamtiti

Subašić: Samo će se bodovi pamtiti

Reprezentativci Danijel Subašić i Šime Vrsaljko ponudili su svoje viđenje kvalifikacijskog okršaja s Finskom u Tampereu (0:1)

Hrvatski vratar Danijel Subašić priznaje da prezentacija Vatrenih u Tampereu nije bila na najvišoj razini, no željeni je cilj ipak ostvaren. Finska je svladana 1:0 golom Marija Mandžukića.

"Nismo briljirali, ali najbitnija su tri boda - samo će se oni pamtiti - kao i da nitko nije ozlijeđen. Nije lako upisati dvije gostujuće pobjede. Idemo dalje, naš je cilj plasman u Rusiju. Nedostajalo nam je dosta igrača, ali oni koji su ih zamijenili potvrdili su da se na njih može računati", prokomentirao je Subašić.

Desni branič Šime Vrsaljko slično razmišlja i na prvo mjesto stavlja konačni uspjeh.

"Ostvarili smo ono po što smo došli. Bilo je jako teško, pri čemu smo bili bolji u prvom poluvremenu, a malo pali u drugom, no na kraju su najvažnija tri boda. Mnogo mi znači što igram u reprezentaciji s obzirom da u klubu imam manju minutažu, ali svaki se puta podredim momčadi. Momčad je ta koja izbacuje pojedince, a naposljetku je uvijek ključan rezultat. Zasad sve kontroliramo u skupini i nadam se da ćemo nastaviti pobjeđivati te otići tamo gdje nam je i mjesto, na Svjetsko prvenstvo", naglasio je Vrsaljko.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.