Sport

Nogomet, Liga prvaka

Pjanić: Ne znam što bi Juventus više mogao dati

Pjanić: Ne znam što bi Juventus više mogao dati

"Očekivali smo pobjedu, ali znamo da u Ligi prvaka nikada nije lako igrati. Bili smo dobri, kontrolirali smo utakmicu i zasluženo smo pobijedili," rekao je Miralem Pjanić pred kamerom Arenasporta nakon utakmice, a onda je na pitanje novinara je li Juve trebao imati bolji ulazak u sezonu odgovorio:

"Ne znam što bismo više mogli dati. Pa imamo u prvenstvu 15 od 18 bodova, u Ligi prvaka četiri boda. Dobro, ima tu još stvari koje možemo popraviti, ali tek je počela sezona, puno je novih igrača koji se trebaju uklopiti. Imamo jaku ekipu, ali možemo biti još bolji."

"Dinamo je igrao kod kuće, mi smo očekivali tešku utakmicu ali su nam oni jednostavno dali više prostora kojeg smo mi dobro iskoristili. Nismo im dali šanse i kvalitetnija ekipa je na kraju pobijedila," zaključio je Pjanić koji je zamijenjen na poluvremenu utakmice. Nagađalo se da se radi o ozljedi, a i u tunel je nakon utakmice ušao šepajući.

"Dobio sam udarac ispod lista, nadam se da ću biti spreman za utakmicu s Empolijem."

"Pripremali smo se tri, četiri dana. Znali smo da nam stiže jedna od najjačih momčadi Europe. Dali smo sve od sebe, Juventus nas je probio. Nažalost, rezultat je realan. Dobro smo počeli s dvostrukim blokom, ali nije išlo. Navijači su nas sjajno bodrili od početka. Morat ćemo brzo zaboraviti Juve jer nam stiže Hajduk. Moramo sakupiti glave i krenuti pobjeđivati," rekao je nakon utakmice kapetan Domagoj Antolić.

"Juventus je jedan od boljih klubova na svijetu. Mi smo dali maksimum, poslušali smo trenera, a u analizi ćemo vidjeti koliko smo te ideje proveli u djelo. Oni su kvaliteta iznad nas, to nam je bila lekcija za dalje, da mladi dečki vide kakav je nogomet i što ih čeka u budućnosti," nakon utakmice jer rekao Dinamov branič Gordon Schildenfeld.

"Navijači? To je ono što nam je trebalo. Drugačije je kad su oni tu i kada se navija."

"Hajduk? To je naš derbi i tu mi moramo pokazati svoju snagu u kvalitetu. Bitno nam je vratiti se u HNL i pobjeđivati, to su naše utakmice," zaključio je Šifo.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.