Sport

Nogomet, Liga prvaka

Sopić: Nakon 0:2 okrenuo sam se Hajduku

Sopić: Nakon 0:2 okrenuo sam se Hajduku

Dinamov trener Željko Sopić nakon poraza od Juventusa naglasio je:

"Nisam očekivao takav rezultat, imali smo jednu zamisao, ali kada dobijete takva dva gola... početnička pogreška kod prvog i greška, ali i kvaliteta Higuaina kod drugog gola, i odjednom umjesto da protivnika koji je tri koplja iznad, učinite nervoznim, unesete nezivjesnost... Ma u takvoj utakmici ako želite rezultat ne smijete pogriješiti ni jednom, a golman mora obraniti 3-4 mrtvaca, to je tako na tom nivou."

"Agresija nije bila na nivou. Zato što je Juve toliko moćan da ne možemo doći do faula ili smo premekani, to moramo analizirati, ali definitno im nije lako igrati je Juve stalno napada dubinu i mijenjaju stranu, sijeva sa svih strana."

"Da, to je lekcija našim igračima, oni bi željeli biti na toj razini... Juve je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka, kad su Pjaca i Mandžukić druga opcija, onda što pričati. To je bila lekcija, ali ne mogu se oteti dojmu da smo mogli, da nismo radili pogreške za dječji vrtić, bolje proći. Zamisao je bila doći do poluvremena s pozitivnim rezultatom, ali dubinska lopta s centra, pogreška, to su top igrači koji to kazne..."

"Ja sam se okrenuo vikendu i Hajduku već nakon 2:0 i neke zamjene su bile ciljane za vikend."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.