Sport

Manchester United

Dugarry: Mourinho više nema pojma što radi

Dugarry: Mourinho više nema pojma što radi

Manchester United je izgubio tri uzastopne utakmice, a Jose Mourinhu se to nije dogodilo od 2006. godine.

Portugalac je stigao u Manchester United kako bi ga vratio u sami vrh, doveo je skupa pojačanja, stigao je i Zlatan Ibrahimović, ali se nije puno toga popravilo.

Da je Portugalac potpuni taktički promašaj koji živi na ostacima stare slave, a Zlatan Ibrahimović igrač koji se uopće ne kreće po terenu, smatra bivši francuski igrač Christophe Dugarry.

"Imam osjećaj da je Mourinhov posljednji taktički uspjeh bila utakmica Lige prvaka između Intera i Barcelone," rekao je Christophe Dugarry za RMC.

"Osvojio je on od tada neke trofeje, ali mislim da on više nema pojma što radi. Vjeruje da je postao bitniji od momčadi. Što se tiče taktike, mislim da ništa nije doveo u red. Osim igrača, koji su se promijenili, organizacija je potpuno ista kao prošle sezone pod Van Gaalom."

"Uvijek krivi suce ili sreću protivnika, nije nimalo samokritičan."

Kritičan je bio i prema Zlatanu Ibrahimoviću za kojega tvrdi da se nedovoljno kreće za svoju poziciju, iako je Šveđanin u pet premijerligaških utakmica postigao četiri gola.

"Ibra je kao čunj za treniranje. Ljudi pričaju o njegovoj statistici, ali on je čunj. Kada gledate Zlatanove utakmice, tako nije moguće igrati. Ovo je engleski nogomet koji se igra 2000 kilometara na sat," završio je Dugarry.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.