Sport

Nogomet, Liga prvaka

Kranjčar: Ležeran sam, Lyon je pod pritiskom

Kranjčar: Ležeran sam, Lyon je pod pritiskom

"Sigurno da se držim toga da je start jako bitan, iako je otežan time što igramo protiv velikog Lyona koji ima dobru reputaciju. S druge strane, rezultat koji smo imali prije 5-6 godina nije adekvatan našoj kvaliteti. Momčad je promijenjena, ambicioznija, motiviranija i vjerujem da će odgovoriti zahtjevima igre, kao i onima koje će postaviti Lyon", najavio je utakmicu prvog kola Lige prvaka protiv Francuza trener Dinama Cico Kranjčar pa dodao:

"Moram reći da sam vrlo ležeran prema toj utakmici jer je Lyon pod pritiskom i tu vidim našu šansu. Vidim da će taj pritisak napraviti njima problem, a mi ćemo se nakon domaćeg poraza, koji se može dozvoliti, sigurno mobilizirati. Imamo puno argumenata kako i na koji način parirati Lyonu i čekati svoju situaciju za dobar rezultat."

Uslijedilo je pitanje od 1:7 na Maksimiru kada su posljednji put igrale ove dvije momčadi.

"Bit ćemo oprezniji jer znamo da je Lyon neugodna momčad, ali nisam bio tada u Dinamu kada su se klubovi susreli posljednji put. Imamo želju, volju i htijenje da napravimo pozitivan rezultat. Nismo pod pritiskom, start je vrlo bitan i želimo dobro krenuti. Vjerujem da ćemo uspjeti, idemo utakmicu po utakmicu."

Lyon je uoči Dinama doživio dva poraza...

"Ova dva poraza koji su doživjeli ne umanjuje njihovu vrijednost. Nama to možda s jedne strane stvara problem jer će oni težiti tome da isprave greške u ovoj utakmici. Očekujem jaki Lyon i mislim da su uz malu nijansu oni favoriti. Tražimo kroz njihove nedostatke našu mogućnost da ih zaskočimo", zaključio je Kranjčar.

Opširnije na Goal.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.