Sport

Nogomet, Ligue 1

Ligue 1: Monaco i bez Subašića protutnjao Lilleom

Ligue 1: Monaco i bez Subašića protutnjao Lilleom

Nogometaši Monaca s 4-1 slavili su na gostovanju kod Lillea u utakmici 4. kola francuskog prvenstva i sa 10 bodova zasjeli na vrh ljestvice ispred Bordeauxa koji je s 3-1 slavio u Lyonu.

Pogotke za momčad iz Kneževine postigli su Sidibe (2) i Traore (17) u prvom poluvremenu te Fabinho (47) i Glik (71) u nastavku. Utješni pogodak za Lille u 90. minuti postigao je Palmieri. Na vratima Monaca nije bilo hrvatskog reprezentativca Danijela Subašića koji se još uvijek oporavlja od ozljede mišića, zbog koje nije mogao braniti ni za Hrvatsku u kvalifikacijskom dvoboju protiv Turske u Zagrebu.

Angers je s 3-1 pobijedio Dijon i došao do prvih bodova, ali bez udjela hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića. Jedina momčad koja koja je još uvijek bez bodova nakon četiri kola je Lorient koji je pred svojim navijačima poražen od Nancyja s 2-0. Nancy je, poput Angersa, došao do prvih bodova, ali i ostao na predzadnjem mjestu.

Monaco je vodeći s 10 bodova, ispred Bordeauxa s 9 i Guingampa s 8. PSG i Nica imaju po 7 bodova, ali momčad s Azurne obale je u nedjelju domaćin Marseilleu u posljednjem dvoboju 4. kola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.