Sport

Nogomet, prijateljske utakmice

West Ham - Juventus 2-3, pogodak i asistencija Mandžukića

West Ham - Juventus 2-3, pogodak i asistencija Mandžukića

U prijateljskom susretu igranom na Olimpijskom stadionu u Londonu Juventus je pred 52,000 gledatelja pobijedio West Ham našega Slavena Bilića 3-2 uz pogodak i asistenciju Marija Mandžukića.

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić pružio je sjajnu predstavu u prvom poluvremenu pokazavši novom pojačanju torinske 'Stare dame' Gonzalu Higuainu da mu neće bez borbe prepustiti mjesto u momčadi.

Mandžukić je prvo u 18. minuti majstorski glavom spustio loptu za Paula Dybalu koji je zabio za vodstvo Juventusa. Tri minute kasnije Dybalu je uzvratio Mandžukuća koji je s nekoliko metara zabio za 2-0. Do konca poluvremena je Andy Carroll smanjio, a isti je igrač u 53. minuti zabio za 2-2.

Pobjednički pogodak za Juve zabio je Simone Zaza u 86. minuti.

Mandžukić je na travnjaku proveo prvo poluvrijeme, a u nastavku susreta umjesto njega je zaigrao Higuain. U 58. minuti za Juve je zaigrao i Marko Pjaca, a 15 minuta prije kraja u igru je ušao i najbolji igrač West Hama, Dimitri Payet kojem je to bio prvi nastup nakon Europskog prvenstva u Francuskoj.

"Juventus je jedan od najvećih klubova na svijetu. Mi otvaramo prvenstvo protiv Chelsea, pa je ovo bio sjajan test," kazao je Bilić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.