Sport

Nogomet, Liga prvaka

Srna nakon ispadanja: Ne smijemo si to dopustiti

Srna nakon ispadanja: Ne smijemo si to dopustiti

Šahtar je ispao u 3. pretkolu Lige prvaka, nakon što je u Švicarskoj protiv Young Boysa ispustio prednost 2:0 stečenu u prvoj utakmici. Švicarci su kod kuće slavili sa 6:2 nakon jedanaesteraca (2:0).

Kapetan Darijo Srna odigrao je svih 120 minuta i pogodio prvi jedanaesterac svoje momčadi. Nakon poraza bio je, dakako, utučen:

"Uh, težak poraz, naša si momčad takve stvari ne smije priuštiti. Young Boys zaslužuje čestitke jer imali su veću želju. Željeli smo i mi, očito ne dovoljno... Svi se mi sad moramo dobro zamisliti, ovo nije Šahtar kakav navijači žele. Nitko to nije očekivao."

"Tko je kriv? Svi mi! Ja prvi, pa svi igrači, trener, stožer... Zato je potrebno izvuće neke zaključke iz ovoga i krenuti dalje. Sad se moramo iskupiti dobrim rezultatom u Europskoj ligi. Nažalost, nismo iskoristili deset dobrih šansi koje smo imali, što znači da imamo problem. A znali smo da će biti teško, da je Young Boys ovdje pobijedio Napoli prošle godine, pa i Spartu."

"Ma ne mogu vjerovati da nismo mogli zabiti. Pokušavao sam bodriti momčad, dići dečke na terenu, rekao sam im 'Mi smo Šahtar, moramo pobijediti!', i u produžetku smo stvarali šanse, ali nikako da zabijemo."

Opširnije na Goal.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.