Sport

Nogometni mercato

Monaco igra opasnu igru: Želi Falcaoa i Balotellija

Monaco igra opasnu igru: Želi Falcaoa i Balotellija

Vodstvo francuskog nogometnog prvoligaša Monaca polako slaže momčad za iduću sezonu, a u Kneževini žele napadački tandem Balotelli - Falcao.

Kako prenosi francuska tv postaja Infosport+ prvi čovjek Monaca Dmitri Ribolovljev već je razgovarao s talijanskim i kolumbijskim napadačem kako bi ih privolio na dolazak u Kneževinu.

Ribolovljev je spreman odvojiti 25 milijuna eura, no problem predstavljaju Kinezi koji ne pitaju za cijenu i spremni su platiti mnogo više.

Pomalo zaboravljeni Falcao još uvijek je član Monaca, no trenutačno je na posudbi u redovima Chelsea. Kolumbijac je na Azurnu obalu stigao u lipnju 2013. iz Atletico Madrida za 60 milijuna eura, ali je nakon samo jedne sezone preselio na 'Otok'. Prvo je bio posuđen Manchester Untedu, a ove sezone i u Chelsea. U dvije sezone u dresu 'Crvenih vragova' i ' Bluesa' zabio je tek pet golova i gotovo sigurno napušta Stamford Bridge.

Iza Balotellija je također razočaravajuća sezona. U dresu Milana, gdje se nalazi na posudbi iz Liverpoola, je upisao 18 nastupa i postigao tri gola. Zločesti dečko europskog nogometa se malo primirio izvan travnjaka, međutim njegove igre i dalje su razočaravajuće.

S Anfielda su poručili kako na njega u novoj sezoni ne računaju i talijanski napadač će morati potražiti novu sredinu. Mediji nagađaju kako je ruski tajkun spreman Liverpoolu platiti oko 25 milijuna eura odštete za Balotellija.

Četiri kola prije kraja prvenstva Monaco se nalazi na drugom mjestu Le Championnata koje direktno vodi u Ligu prvaka. Lyon na trećem mjestu ima dva boda manje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.