Sport

Nogometni mercato

Lewandowski ostaje u Bayernu do ljeta 2021. godine

Lewandowski ostaje u Bayernu do ljeta 2021. godine

Poljski napadač Robert Lewandowski trebao bi nositi dres Bayerna najmanje do ljeta 2021. godine, objavio je u utorak njemački Sport Bild.

Najbolji strijelac njemačkog prvaka povukao je isti potez kakav su prije njega već učinili suigrači Thomas Mueller, Jerome Boateng, Javi Martinez i David Alaba te time prekinuo nagađanja da bi već ovog ljeta mogao karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, iako ga ugovor s Bayernom veže do ljeta 2019. godine.

Mnogi su mediji špekulirali da bi 27-godišnji Lewandowski mogao karijeru nastaviti u madridskom Realu, a povezivali su ga i sa sadašnjim trenerom Pepom Guardiolom, s kojim je, u paketu, navodno trebao preseliti Manchester City.

Poljski napadač je u Bayern stigao u ljeto 2014. godine te u posljednje dvije sezone postigao 61 pogodak u 88 utakmica za momčad iz Muenchena.

Ove je sezone u 26 bunesligaških utakmica Lewandowski zabio 25 golova, a svakako najimpresivniji bio je njegov nastup u 6. kolu protiv Wolfsburga, kad je ušao tek u drugom poluvremenu pri vodstvu gostiju 1-0 te u razdoblju od 51. do 60. minute postigao čak pet pogodaka za pobjedu Bayerna 5-1.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.