Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ludogorec šokirao PSG

Ludogorec šokirao PSG
psg.fr

Nogometaši Ludogoreca priredili su iznenađenje večeri u Ligi prvaka odigravši u Parizu 2-2 protiv Paris St Germaina čime je francuski prvak ispustio prvo mjesto u skupini A

Parižanina je trebala pobjeda za osvajanje prvog mjesta, no neočekivanim rezultatom 'jedinicu' su darovali Arsenalu koji je u Švicarskoj deklasirao Basel 4-1.

Ludogorec je poveo u 15. minuti golom Virgila Misidjana, Edison Cavani je izjednačio u 61. minuti, no osam minuta kasnije Wanderson je još jednom šokirao Park prinčeva. Domaćin je do kraja uspio tek izjednačiti, a strijelac je bio Angel Di Maria (90+1).

Arsenal je u Švicarskoj rutinski stigao do pobjede protiv Basela. "Topnici" su nakon prvog poluvremena vodili 2-0 golovima Lucasa Pereza (8, 16), a potom u nastavku zabili još dva gola. Perez je u 47. minuti zabio svoj treći pogodak, a među strijelce se upisao i Iwobi (54). Domaćin je uspio tek ublažiti poraz golom Doumbije u 78. minuti.

Arsenal je na koncu osvojio prvo mjesto sa 14 bodova, PSG je drugi sa 12 bodova, Ludogorec je s tri boda osvojio treće mjesto i plasman u Europsku ligu, dok je Basel na začelju s dva boda.


Reci što misliš!