Sport

FC Barcelona

Barcelona je 2008. mogla dovesti Luku Modrića

Barcelona je 2008. mogla dovesti Luku Modrića

Otac bivšeg igrača Barcelone Bojana Krkića u to je vrijeme bio skaut katalonskog kluba, a Katalonci nisu dali zeleno svjetlo za Modrića jer u to vrijeme su imali dovoljan broj veznjaka

Kako prenosi Goal.com, Barcelona je 2008. godine imala priliku dovesti Luku Modrića, ali nisu jer nisu razmišljali dugoročno, otkrio je Bojan Krkić Sr. za SER Catalunyja.

Otac bivšeg igrača Barcelone Bojana Krkića u to je vrijeme bio skaut katalonskog kluba, a Katalonci nisu dali zeleno svjetlo za Modrića jer u to vrijeme su imali dovoljan broj veznjaka.

"Sve je bilo u našim rukama. Modrić je bio igrač s pobjedničkim mentalitetom, ali klub nije razmišljao o budućnosti, već samo kratkoročno", rekao je Krkić Sr. pa nastavio:

"Imali smo kontakte u Hrvatskoj koji su nam nahvalili Modrića prije nego je potpisao za Tottenham. Ja sam radio za Barcu i dobio mnogo DVD-a s njegovim igrama za Dinamo i Hrvatsku."

"Konzultirao sam se i sa Zvonimirom Bobanom, koji mi je rekao da je Modrić buduća zvijezda."

"Prednost mu je bila i što je tečno govorio engleski."

No, na Nou Campu su tada procijenili da im pokraj Xavija, Iniesta, Yaye Tourea i Sergija Busquetsa Modrić nije potreban.

Te 2008. Modrić je završio u Tottenhamu, odakle je 2012. otišao u Real, s kojim je nedavno potpisao novi ugovor do 2020.


Reci što misliš!