Sport

Nogomet, Liga prvaka

Allegri: Pobjedom nad Dinamom ostvarili smo cilj

Allegri: Pobjedom nad Dinamom ostvarili smo cilj

Trener talijanskog prvaka Juventusa Massimiliano Allegri rekao je kako je pobjedom od 2-0 nad Dinamom ispunio svoj cilj, jer se kvalificirao u osminu finala Lige prvaka s prvog mjesta u skupini H, no napomenuo je kako nije bio zadovoljan nakon prvog poluvremena koje je završilo bez pogodaka

"U prvom vremenu smo potrošili puno vremena u širokom prostoru što nas je iscrpljivalo. U drugom dijelu sam tražio od igrača da idu više kroz sredinu. Tada smo zaigrali bolje i na kraju ostvarili svoj glavni cilj, pobjedu pred domaćom publikom", izjavio je Allegri na konferenciji za medije u Torinu.

U drugoj utakmici ove skupine Lyon i Sevilla su odigrali 0-0, čime su crno-bijeli prošli kao prvi u iduću fazu natjecanja ispred Seville.

"To je bio naš prvi cilj ove sezone, ostvarili smo ga, i zato sam sretan", naglasio je Allegri.

Osvrnuo se na reprezentativca BiH i veznog igrača Miralema Pjanića.

"On je u mnogim utakmicama bio glavna figura. Večeras protiv Dinama nije pronalazio prostor, no svejedno je prikazao dobar nogomet", rekao je Allegri.

Upitan postoji li mogućnost da povratkom napadača Paula Dybale nakon ozljede zaigra s tri napadača, odnosno s njim, Mandžukićem i Higuainom u nadolazećim utakmicama, rekao je "da će vidjeti".

Napomenuo je da se ne zamara ždrijebom osmine finala niti mogućim protivnicima.


Reci što misliš!