Sport

Košarka, A1 Liga

Plantak: Brine me ozljeda Ivana Vraneša

Plantak: Brine me ozljeda Ivana Vraneša
eZadar

Košarkaši Zadra sinoć su s rezultatom 97-53 slavili protiv Gorice, što je bila druga pobjeda Nevena Plantaka u isto toliko utakmica na zadarskoj klupi

Trener je stoga imao pregršt razloga za zadovoljstvo, međutim brigu mu zadaje ozljeda Ivana Vraneša. Naime, još uvijek nije poznata težina ozljede, niti koliko će igrač izbivati s terena, ako izbivanje uopće bude potrebno.

- U najavi utakmice sam poručio i igračima i navijačima da je sve stvar pristupa jer bilo kakvo opuštanje protiv momčadi koje imaju igrače poput Prgometa, Mašića i Petrovića može dovesti do problema. Nadao sam se da nijedan igrač neće igrati preko 20 minuta i to sam i dobio, izuzev mladog Jurice. Najviše me brine ozljeda Vraneša jer on je u mom mandatu postao jedan od bitnih igrača u rotaciji i ako se ne oporavi nedostajat će nam protiv Olimpije, posebice u obrambenom segmentu. Raduje me što su se svi upisali u listu strijelaca, ali mlađima zamjeram pad u obrani posljednjih pet minuta utakmice - poručio je Plantak nakon uvjerljive pobjede.

Pred zadarskim je košarkašima gostovanje u Ljubljani kod Union Olimpije, a utakmica je na rasporedu u nedjelju u 21 sat.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti