Sport

humano srce zadarskih sportaša

Zadarski sportaši i ove godine u akciji prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu

Zadarski sportaši i ove godine u akciji prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu
Dino Stanin/PIXSELL

Hrvatski zbor sportskih novinara, sekcija Zadar, drugu godinu zaredom povodom božićnih blagdana organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar.

- Želja nam je uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva, te vas ovom prilikom pozivamo na sudjelovanje u akciji, koja će se održati u petak, 23. prosinca u 10 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane. Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava..., kazuje predsjednik zadarske sekcije Željko Kapelari.

Za sve dodatne informacije i upite slobodno se obratite na e-mail sekcije hzsn.zadar@gmail.com, ili na brojeve telefona 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar) i 091/502-2291 (Ante Župan, tajnik HZSN Zadar).

Mole se zainteresirani sportski kolektivi, sportaši, sportski novinari i ostali da o svom sudjelovanju u akciji obavijestite HZSN Zadar najkasnije do četvrtka, 22. prosinca.

- Prošlogodišnja akcija bila je izuzetno uspješna jer su tada zadarski sportaši do vrha napunili police Socijalne samoposluge. Pokažimo još jednom zajedno koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena. Veselimo se Vašem dolasku, kažu u HZSN sekciji Zadar.


Reci što misliš!