Sport

Manchester United

Mourinho stao u obranu Pogbe: On je najbolji veznjak na svijetu

Mourinho stao u obranu Pogbe: On je najbolji veznjak na svijetu
Simon Bellis/Press Association/PIXSELL

"Paul Pogba je najbolji vezni igrač na svijetu", ispalio je Mourinho pa upozorio svoje rivale da se on može samo poboljšati

Jose Mourinho grčevito pokušava vratiti onaj trenutak kada su mu se klanjali kao najboljem treneru na svijetu. Priznao on to, ili ne, Portugalac je izgubio tu auru, a i sam je svjestan kako ju ne može vratiti bez pomoći igrača.

'Posebni' je tako odlučio na sva zvona hvaliti Paula Pogbu čije bolje partije bi mu svakako pomogle da se vrati među najbolje engleske momčadi. Nemilosrdni engleski novinari kritiziraju najskupljeg igrača na svijetu, a Mourinho ga brani uz moto 'napad je najbolja obrana'. 

"Paul Pogba je najbolji vezni igrač na svijetu", ispalio je Mourinho pa upozorio svoje rivale da se on može samo poboljšati:

"On je veznjak koji će zabijati sve više i više golova jer ima odlične karakteristike za to. On stvarno jest najbolji vezni igrač na svijetu, a najvažnije je to što se on sam želi i poboljšati."

Pojasnio je Mourinho zašto Pogba u Manchester Unitedu još nije pokazao igre kakve je znao prikazivati u dresu Juventusa. 

"Premiership je izrazito težak. Možete vi igrati tri ili četiri sezone u Italiji, ali kada dođete ovdje sve je potpuno drugačije."

Goal.com


Reci što misliš!