Sport

Manchester United

Mourinho: Martial mora slušati mene, a ne svog menadžera

Mourinho: Martial mora slušati mene, a ne svog menadžera
Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Martial je u rujnu 2015. godine stigao u Manchester United iz Monaca za 48 milijuna eura. Od tada je u 67 nastupa u dresu 'Crvenih vragova' zabio 22 gola

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho poručio je da bi francuski napadač Anthony Martial (21) trebao slušati njega, a ne svog menadžera.

"Martian je igrač koji može postati vrhunski nogometaš. Međutim, on mora slušati mene, a ne svog menadžera. On mora svakodnevno na treninzima kvalitetno raditi, a ja mu savjetima pokušavam pomoći da napreduje," poručio je Mourinho.

Martial je u rujnu 2015. godine stigao u Manchester United iz Monaca za 48 milijuna eura. Od tada je u 67 nastupa u dresu 'Crvenih vragova' zabio 22 gola. Njegov menadžer je nedavno izjavio kako bi mladi francuski napadač mogao preseliti u Sevillu.

"Svakoga dana čitam u novinama da Martial ide u Sevillu, Martial ide na posudbu, Martial nije zadovoljan" rekao je Mourinho.

Portugalski stručnjak je otkrio kako je sličnu situaciju prošao i s Henrikom Mhitarijanom.

"Svakoga dana sam radio s Mhitarijanom. Njegov menadžer me zvao skoro svakog dana i govorio mi da tako nastavim jer će postati bolji igrač."


Reci što misliš!