Sport

Juventus

Allegri: Pjaca je naše siječanjsko pojačanje

Allegri: Pjaca je naše siječanjsko pojačanje
Steven Paston/Press Association/PIXSELL

Trener Juventusa zadovoljan je Pjacom

Juventus u srijedu igra utakmicu talijanskog kupa protiv Atalante, a Massimiliano Allegri je potvrdio da se na travnjak vraća Marko Pjaca.

"Protiv Atalante ćemo igrati u najjačoj postavi koju imamo, neće biti velikih promjena," rekao ja Allegri pa je nastavio:

"Dybala mora igrati, Pjaca će isto odraditi jedan dio utakmice sutra. Rincon bi mogao krenuti od prve minute. Sturaro ima gripu, on je dvojben za sutra."

"Pjaca je snažan igrač, stigao je nakon odličnog Eura. Ozljeda je bila loša, ali mu je dala priliku da se odmori. Pjaca će nam biti sjajno pojačanje za siječanj. Ima nevjerojatan potencijal, lijepo ga je vidjeti da igra, a sutra će sigurno igrati. Neće imati 90 minuta, ali će jedan dio sigurno odigrati." 

I oko Juventusa se pletu razne transfer priče ovoga siječnja. Jedna od posljednjih tvrdnji talijanskih medija je da dolazi Sead Kolašinac iz Schalkea.

"Ne očekujem ništa, jer ništa nisam ni tražio. Ako postoji prilika za pojačavanjem momčadi, klub će to riješiti. Ali ne treba nam puno igrača, radije bih nastavio s igračima iz Primavere." 

Goal.com/eZd


Reci što misliš!