Sport

Nogomet, Primera

Messi na sjajan način pružio podršku Rakitiću

Messi na sjajan način pružio podršku Rakitiću
Twitter / @FCBarcelona

Iako su španjolski i engleski mediji prenijeli informaciju da će Barcelona prodati Ivana Rakitića i Ardu Turana kako bi si priuštila novi ugovor za Lionela Messija, Argentinac je u posljednjoj utakmici jasno pokazao da ne želi da Rakitić igdje ode

Messi je u subotu u pobjedi Barcelone protiv Las Palmasa (5:0) pokazao da nije samo veliki igrač, nego i veliki suigrač. Naime, nakon što je Barca u 77. minuti dobila priliku zaprijetiti iz slobodnjaka, Messi je dao Rakitiću loptu da izvede udarac. Iako su svi očekivali da će Argentinac pokušati postići svoj četvrti uzastopni slobodnjak, on je pokazao što misli o Rakitiću, dao mu podršku i tako još jednom oduševio nogometni svijet.

Nije to prvi put da Messi misli na svoje suigrače. Sličnu je stvar napravio i 11. siječnja u pobjedi nad Athletic Bilbaom u Kupu kralja (3:1). Iako je on prvi izvođač jedanaesteraca, udarac s bijele točke u 47. minuti utakmice je prepustio Neymaru. Iznenadio je svojom odlukom i mladog Brazilca koji je bio precizan i tako prekinuo post koji je trajao nekoliko mjeseci. Prije te utakmice, Neymar je bio bez pogotka još od listopada!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo


Reci što misliš!