Sport

FA Kup

FA kup: Prošli Liverpool, Newcastle i Southampton

FA kup: Prošli Liverpool, Newcastle i Southampton
premierleague.com

Nogometaši Liverpoola, Newcastle Uniteda i Southamptona izborili su plasman u 16-inu finala engleskog FA kupa nakon što su u ponovljenim susretima 3. kola upisali pobjede

Nogometaši Liverpoola, Newcastle Uniteda i Southamptona izborili su plasman u 16-inu finala engleskog FA kupa nakon što su u ponovljenim susretima 3. kola upisali pobjede.

Nakon što je prvi susret na Anfieldu zavšio bez golova, Liverpool je na gostovanju kod četvrtoligaša Plymouth Argylea pobijedio 1-0 golom Lucasa Leive u 18. minuti na asistenciju Philippea Coutinha. 'Redsi' su u samoj završnici mogli i uvjerljivije slaviti, ali je Divock Origi promašio kazneni udarac u 87. minuti.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool.

Identičnim rezultatom Southampton je pobijedio Norwich City nakon što je prvi susret završio 2-2. Gol odluke zabio je Shane Long u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Newcastle United i Birmingham su u prvom susretu odigrali 1-1, a 'svrake' su u ponovljenom ogledu na St. James Parku slavile 3-1. Golove za domaćine postigli su Matt Ritchie (9-11m 90+2) i Yoan Gouffran (34), dok je pogodak za Birmingham zabio David Cotterill (71). 


Reci što misliš!