Sport

Košarka, Endesa liga

Fuenlabrada čeka Popovićev oporavak, neće tražiti zamjenu

Fuenlabrada čeka Popovićev oporavak, neće tražiti zamjenu

Šestoplasirana momčad španjolskog prvenstva Fuenlabrada priopćila je kako će čekati oporavak hrvatskog košarkaša Marka Popovića (33), koji će zbog ozljede desne noge izbivati s terena mjesec dana, te neće na tržištu tražiti zamjenu.

Zadranin je ozlijedio stražnji bedreni mišić desne noge prošlu nedjelju u domaćoj utakmici protiv Valencije, te je parket napustio u 25. minuti susreta, a Fuenlabrada je izgubila sa 81-86.

"Razdoblje oporavka, tijekom kojeg bi mogao biti izvan terena, moglo bi trajati oko mjesec dana“, navedeno je u priopćenju kluba iz jugozapadnog predgrađa Madrida.

"Popović nam je bitan, no prihvatili smo da je ozlijeđen, te smo pripremili ostale igrače da ga zamijene u nadolazećim utakmicama“, rekao je trener José Ramón Cuspinera.

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac potpisao je prošli mjesec novi dvogodišnji ugovor sa  Fuenlabradom čiji je najbolji strijelac. Popović je u Fuenlabradu došao prošlog ljeta te je trebao ostati do kraja sezone, no dobre partije i iznenađujući rezultati, među kojima i pobjeda nad europskim i španjolskim prvakom Real Madridom, potaknuli su klupske čelnike na produženje suradnje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.