Sport

Košarka, Liga Endesa

Nova pobjeda Fuenlabrade vrlo dobrog Marka Popovića

Nova pobjeda Fuenlabrade vrlo dobrog Marka Popovića

U 20. kolu španjolske Lige Endesa Montakit Fuenlabrada dočekala je u svojoj dvorani Fernando Martin momčad Unicaje iz Malage i slavila rezultatom 89-79 uz još jednu vrlo dobru partiju Marka Popovića.

Utakmica je bila riješena već koncem prvog poluvremena apočetkom drugog Fuenlabrada je otšla na velikih 61-37 i povratka za momčad iz Malage nije bilo. Do kraja su uspjeli samo malo ublažit poraz.

Marko Popović odigrao je za pobjedničku momčad 26 minuta, te je utakmicu završio s 14 poena (šut za dva 0/2, za tri 4/8, slobodna bacanja 2/2), čemu je dodao 5 asistencija i 2 osvojene te 3 izgubljene lopte.

Drugi "Zadranin" u redovima Fuenlabrade, Josip Sobin na parketu je proveo 18,5 minuta te ju je završio s 2 poena i 3 skoka.

Domaće je predvodio Srbin Ivan Paunić s 25 poena, 19 je dodao Amerikanac David Wear, a 15 Kongoanac Jonathan Tabu. Kod Unicaje nešto bolji od ostalih bio je Srbin Nedović s 15 poena.

Nakon nepotpuno odigranog 20. kola Fuenlabrada se nalazi na visokom 6. mjestu ljestvice Lige Endesa sa 11 pobjeda i 9 poraza.

Fuenlabradi sada slijedi završnica Kupa kralja na koju ih je tricom prvi put u povijesti odveo upravo Marko Popović .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.