Sport

Košarka

Marko Popović dirljivim se riječima i velikom gestom oprostio od Bruna Marcelića

Marko Popović dirljivim se riječima i velikom gestom oprostio od Bruna Marcelića

Veliko srce velikog čovjeka i igrača

Jučer sam pisao o velikom sportskom dosegu Marka Popovića , zadarskog košarkaškog internacionalca koji je u 34. godini tricom u zadnjim trenucima utakmice odveo svoju Fuenlabradu do prvog povijesnog nastupa u završnici španjolskog Kupa kralja.

Dan prije toga njegovi suigrači i treneri svjedočili su jednom ludom rekordu našeg Marka koji zabio 82 trice za redom nakon treninga što je doseg vrijedan svakog divljenja.

Jučer sam malo s njim popričao o tome, a danas je Marko još jednom pokazao svoju ljudsku i sportsku veličinu. Na svom Facebook profilu objavio je posljednji pozdrav velikom barba Brunu Marceliću kojeg su danas Zadrani veličanstveno ispratili na posljednji počinak. 

I veliku pobjedu svoje momčadi u kojoj je bio junak večeri, ali i nevjerojatan tricaški rekord posvetio je dragom barba Brunu, na engleskom i hrvatskom jeziku, riječima:

Nažalost napustila nas je još jedna legenda Košarkaskog kluba i grada Zadra, godpodin Bruno Marcelić. Ovim putem želim njegovoj obitelji izraziti najiskreniju sućut. Isto tako bi tija posvetiti uspjeh moga "malog" kluba Fuenlabrade ulazak u Kup kralja u Španjolskoj barba Brunu. Također i nedavno ostvaren osobni uspjeh od 82 trice pogođene za redom. Hvala barba Bruno za sve što ste dali našem gradu.

Veliki igrač Marko Popović, po tko za koji put je dokazao i koliko je veliki čovjek. Bravo Marko!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.