Sport

Nogometni mercato

Englezi zainteresirani za Perišića, Inter traži 40 milijuna eura

Englezi zainteresirani za Perišića, Inter traži 40 milijuna eura
inter.it

Iako se u ljetnom prijelaznom roku puno više govorilo o mogućem odlasku Ivana Perišića iz Intera, i sada u pozadini transfer scene postoje tiha šaputanja o mogućem transferu

Gazzetta dello Sport piše da bi Inter do kraja prijelaznog ipak mogao odlučiti prodati Perišića, ako stigne prava ponuda. A to je najmanje 40 milijuna eura. Glavni razlog je činjenica da je u kolovozu 2015. godine stigao iz Wolfsburga za 16 milijuna eura, a sada mu je vrijednost vrtoglavo porasla i Inter se nada zaradi većoj od dvostruke.

Jasno je da je Perišić profitirao dolaskom Stefana Piolija na klupu Intera i da trener ozbiljno računa na njega, ali do kraja siječnja njegov ostanak u klubu se ne može uzeti zdravo za gotovo. Ove je sezone postigao sedam pogodaka i dodao četiri asistencije te je time već na polovici tekuće sezone izjednačio svoj učinak od prošle godine.

"Već sam to rekao i opet ponavljam - od velikih igrača treba uvijek očekivati više. Ivan ima sve kvalitete da bude odlučujući igrač, jedinstven je i to pokazuje, sada je u sjajnom nizu," rekao je Pioli u petak.

Zainteresiranih klubova za ponajboljih igrača nerazzurra neće nedostajati, a Gazzetta ističe interes Chelseaja, Liverpoola i Manchester Uniteda.

Iako je Perišić ove sezone puno puta spašavao Inter, ukupno postigao sedam golova i dodao četiri asistencije, Talijani tvrde da postoji opcija da Hrvat do kraja sezone ipak bude prodan.


Reci što misliš!