Sport

Nogomet, Liga prvaka

Torres: Dvoboj s Realom je moja utakmica karijere

Torres: Dvoboj s Realom je moja utakmica karijere

Igrao je finala Svjetskog prvenstva, Lige prvaka i Europske lige, bio je proglašen za najboljeg igrača finala Europskog prvenstva. No, Atleticov El Nino Fernando Torres kaže kako je predstojeći uzvratni dvoboj s madridskim Realom na Santiago Bernabeu utakmica njegove karijere.

"Igrao sam sva ta finala, velike utakmice, ali drugačije je kada igram za Atletico," kaže Torres. "Oduvijek mi je san bio osvajati naslove s Atleticom i sada se moramo nastaviti boriti za to. Kažem, igrao sam veće utakmice, u svakom slučaju važnije, no ovo je za mene utakmica karijere, nešto posebno."

Osvrnuo se Torres i na situaciju u kojoj nema osigurano mjesto u momčadi već, naprotiv, uglavnom prednost imaju Mandžukić i Griezmann.

"Konkurencija je odlična za momčad. Morate uvijek biti spremni kada dobijete priliku zaigrati, a ja osobno uživam u svakom danu od povratka u Atletico. Ljudi koji razumiju sport znat će o čemu govorim. Sretan sam kako je sve išlo do sada, kako sam odigrao u važnim utakmicama. No, neću se pomiriti ni sa sjedenjem na klupi. Želim igrati," zaključuje Torres koji je dosad samo dvapogotka za Atletico i to oba upravo najvećem rivalu Real Madridu na njihovu Santiago Bernabeu u dvoboju Kupa kralja.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.