Sport

Nogomet, Primera

Mandžukić i Torres zajedno u napadu protiv Granade

Mandžukić i Torres zajedno u napadu protiv Granade

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (28) i Španjolac Fernando Torres (30), koji je u četvrtak Real Madridu zabio dva gola, igrat će u nedjelju protiv Granade zajedno u vrhu napada poručio je trener Atletico Madrida Diego Simeone.

"Sutra će Mandžukić i Torres igrati zajedno. Tražit ćemo njihov zajednički napadački potencijal", izjavio je Simeone na konferenciji za novinare u Majadahondi, predgrađu udaljenom 20 kilometara od Madrida gdje trenira Atletico.

"Po svojim karakteristikama obojica se osjećaju bolje blizu kaznenog prostora. Osim toga, bolji su kada trče naprijed nego kada dolaze iz drugog plana", rekao je argentinski stručnjak.

Podsjetio je da je gotovo uvijek imao takvu dvojicu napadača. "Ovako smo ranije igrali i s dvojcem Falcao - Costa, te Costa - Villa", istaknuo je.

Lani je Atletico osvojio naslov prvaka Španjolske s Brazilcem sa španjolskom putovnicom, Diegom Costom, i bivšim reprezentativcem Davidom Villom. Sezonu ranije Costa je bio u vrhu s Kolumbijcem Radamelom Falcaom.

Mandžukić je, pak, u petak u 11.30 sati bez problema odradio trening sa suigračima nakon dva dana izbivanja zbog visoke temperature.

Iako je trebao nastupiti od prve minute u osmini finala kupa u kojem su Real Madrid i Atlético odigrali 2-2, u posljednji trenutak je izostavljen s popisa.

"Sada se osjeća dobro", rekao je trener.

Atletico Madrid nalazi se na trećem mjestu u prvenstvu s 38 bodova, četiri manje od vodećeg Real Madrida. Granada je posljednja s 14 bodova.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.