Sport

Nogomet, MAXtv 1. HNL

Matjaž Kek: takav je nogomet, kad ne daš, onda primiš

Matjaž Kek: takav je nogomet, kad ne daš, onda primiš

Mamić: Rijeka se po svemu može nositi s Dinamom

Nogometaši Dinama nastavili su pobjednički niz. U 9. kolu MAXtv-a Modri su golovima Soudanija slavili na Kantridi protiv Rijeke 2-1. Zgoditak za domaćina postigao je Andrej Kramarić.

Zoran Mamić nakon susreta konstatirao je da je utakmica bila na razini derbija dvije vodeće momčadi HNL-a. 

"Sretan sam, nije nikome lako ovdje na Kantridi pa tako ni nama. Čeka nas još 27 utakmica neizvjesne borbe u HNL-u s Rijekom koja se po svim parametrima na terenu može nositi s Dinamo i ukoliko mi nećemo biti pravi i koncentrirani imat ćemo probleme. Dobar je period je iza nas, pobjeđujemo u kontinuitetu i želimo tako i nastaviti", poručio je Mamić.

Duge četiri godine trebalo je zagrebačkom sastavu da dođe do sva tri boda na Kantridi, a trener Rijeke Matjaž Kek je unatoč porazu bio zadovoljan izvedbom svojih igrača. 

"Čestitke Dinamu što nas je nakon dugo vremena srušio na Kantridi. Veliki kompliment zaslužuju moji igrači. Odigrali su pravu utakmicu u jednom divnom ambijentu, žao mi je navijača koji su sigurno razočarani. Takav je nogomet, kad ne daš, onda primiš, a Dinamo ima tu kvalitetu i ima sjajnog Soudanija koji zabija sve živo. Na kraju i nama je malo falilo da zabijemo, a vjerujem da ako ovako nastavimo da ako ovako nastavimo - sav trud će nam se vratiti", smatra trener s Kantride.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.