Sport

Nogomet

Lucescu: Nema prodaje igrača. Srna dolazi na pripreme 9. srpnja

Lucescu: Nema prodaje igrača. Srna dolazi na pripreme 9. srpnja

Rumunjski trener ukrajinskog nogometnog prvaka Šahtara iz Donjecka, Mircea Lucescu, negirao je glasine da bi nekolicina njegovih igrača ovoga ljeta mogla napustiti klub.

- Uvijek se pitam odakle takav interes mnogih europskih i južnoameričkih klubova za naše igrače. Mediji stalno pišu o nekim transferima naših igrača, ali ja o tome ne znam ništa. Dugo smo i naporno stvarali ovu momčad, stekli smo dobar renome na međunarodnoj sceni i nemamo namjeru sada rasprodati neke igrači koji su nas doveli do te reputacije. Želja je zadržati apsolutno sve. Svaki je igrač bitan - rekao je Lucescu za službenu stranicu ukrajinskog prvaka.

Za Šahtar igraju dvojica hrvatskih reprezentativaca, Eduardo da Silva i Darijo Srna, i za obojicu se špekulira da bi mogla napustiti klub. Za Eduarda je navodno zainteresirana Fiorentina, a za Srnu Valencia. No, sudeći prema riječima rumunjskog trenera, to se neće dogoditi, pogotovo u slučaju kapetana Darija Srne kojeg uskoro očekuje na treningu.

- Darijo se vraća 9. srpnja. Svima koji su igrali na Svjetskom prvenstvu dao sam dva tjedna slobodno nakon posljednje odrađene utakmice - rekao je Lucescu, a potom otkrio za koga bi želio da uzme naslov.

- Nadam se da će se Bernard vratiti krajem srpnja, jer bi to značilo da je Brazil otišao do kraja. To bi bilo dobro za sve naše Brazilce, aktualne i bivše igrače.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.