Sport

Nogomet

Gattuso: Ne vidim žene u nogometu

Gattuso: Ne vidim žene u nogometu

Bivši dugogodišnji vezni nogometaš Milana Gennaro Gattuso (35) zastražio je više poštovanja za dugogodišnjeg dopredsjednika voljenog mu kluba sa San Sira Adriana Gallianija.

Nedavno se Galliani posvađao s članicom uprave Barbarom Berlusconi, inače kćerkom vlasnika Silvija Berlusconija, te je zaprijetio podnošenjem ostavke nakon 27 godina provedenih u klubu. Nakon razgovora s vlasnikom Galliani je ipak odlučio ostati, a on i Barbara Berlusconi zajednički će nositi funkciju glavnih direktora.

- Mislim da netko kao što je Galliani zaslužuje više poštovanja zbog svega što je napravio i kako je ovih godina vodio klub do pozitivnih rezultata. Ne želim to reći, ali zaista ne vidim žene u nogometu - rekao je Gattuso za Radio Radio.

Upitan za komentar utrke za naslov prvaka Gattuso je rekao.

- Juve ostaje Juve i ostaje momčad koju treba pobijediti, iako Roma postiže nevjerojatne stvari. Juventus ima nevjerojatnu momčad i nevjerojatnu homogenost koja pokazuje koliko žele pobjeđivati. Čak i u zadnjoj utakmici protiv Udinesea nikad nisu odustali i pritiskali su do zadnjih minuta.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.