Sport

Tenis, Australian Open

Dimitrov o vezi sa Šarapovom: Takva pitanja bi trebalo zabraniti

Dimitrov o vezi sa Šarapovom: Takva pitanja bi trebalo zabraniti

Bugarski 21-godišnji tenisač Grigor Dimitrov nakon poraza u 1. kolu Australian Opena nije komentirao trač o njegovoj navodnoj ljubavnoj vezi s ruskom tenisačicom Marijom Šarapovom.

- Mislim da o mom ljubavnom životu ne trebam raspravljati u javnosti. Ne želim o tome govoriti. Naravno, ljudi vole tračeve, tko ih ne voli? No, mislim da zadiranje u nečiji privatni život nije u redu. Općenito mislim da to nije u redu prema sportašima. Čak smatram da bi takva pitanja trebalo zabraniti postavljati sportašima - rekao je ''Baby Fed'', kako novinari zovu Dimitrova zbog sličnosti u stilu igre s Rogerom Federerom.

Bilo kako bilo, Dimitrov na igralištu u Melbourneu nije ispunio očekivanja, te je izgubio u 1. kolu od iskusnog Francuza Juliena Benneteaua 6-4, 6-2, 6-4.

- Definitivno nisam bio u dobrom izdanju. Nisam dobro servirao, nisam se dobro kretao. Ovo je meč koji trebam što prije zaboraviti.

Mnoge novinare ionako nije previše zanimalo zbog čega je izgubio, već samo Šarapova. Ali, Bugarin je po tom pitanju stavio flaster na usta...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.