Sport

Mali nogomet

Kup Zahvale: Pobjednik Poljica Brig

Kup Zahvale: Pobjednik Poljica Brig

Nakon desetak dana natjecanja po grupama i na kraju kup sistema, završio je humanitarni malonogometni turnir Kup Zahvale u Poličniku koji su organizirali članovi UHDDR Općine Poličnik, a pod pokroviteljstvom Općine Poličnik i OO HDZ-a Poličnik. Sav prihod od prodaje ulaznica ide udruzi slijepih Zadarske županije.

U utakmici za treće mjesto sastali su se Briševo i Dračevac. U jednoj zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici vječno preodređeni za treće mjesto, momci iz Briševa, dobili su sa 4-3. Mora se istaknuti, otkako je turnira Briševljani zauzimaju to treće mjesto i niako do finala.

Najveće iznenađenje turnira su momci iz Murvice gornje koji proteklih godina nisu prolazili ni grupu, ali ove godine odigrali su fenomenalan turnir, a u svojim redovima imaju i najboljeg strijelca turnira Šimu Paleku s 8 postignutih zgoditaka. Ipak u finalu nisu mogli preiko Poljica briga jer su ipak bili pretvrd orah iako su Poljica igrala cijeli turnir s četiri igrača i vratarom, ali uigrani su i u ekipi imaju dragulja malog nogometa Ivana Kneževića kojem je tek 17 godina koji je i proglašen najboljim igračem a stariji kolega vratar Ivan Knežević najbolji je vratar turnira.

Ipak rezultat i govori koliko su dečki iz Poljica bili superiorni pobjedivši sa 7-2. Moramo još istaknuti i igrača koji je u dobrome pomogao da se turnir ostvari, a to je Niko Kojić koji je u finalu postigao 5 zgoditaka.

Na kraju turnira Načelnik Općine Poličnik Davor Lončar podijelio je pehare ekipama dok je predsjednik UHDDR-a Općine Poličnik Branko Zdrilić podijelio statue najboljim pojedincima te na kraju zahvalio svim sudionicima turnira i poželio da se i iduće godine po sedmi put vide u dvorani u Poličniku.

Poličnik, Sportska dvorana. Gledatelja: 200. Suci: Ivan Mičić i Jerolim Čulina. Delegat: Josip Prskalo.

POREDAK:

1. POLJICA BRIG
2. MURVICA GORNJA
3. BRIŠEVO
4. DRAČEVAC

NAJBOLJI POJEDINCI:

Najbolji igrač: Ivan Knežević-joe (Poljica brig)
Najbolji strijelac: Šime Paleka (Murvica gornja)
Najbolji vratar: Ivan Knežević (Poljica brig)

UTAKMICA ZA 3. MJESTO

DRAČEVAC - BRIŠEVO 3-4

DRAČEVAC: Stanić, Zekić, J.Kevrić(1), A.Kevrić, T.Kevrić, Knežević, Bukvić, Zekanović, Alić(1), Petričević(1), Bevanda.Voditelj: Luka Stanić.

BRIŠEVO: Pavlica, D.Jurlina, Bulić, Š.Jurlina(1), M.Grubić-huso, Grabovac, Rončević(2), M.Grubić-maći(1). Voditelj: Šime Bulić.

FINALE

POLJICA BRIG - MURVICA GORNJA 7-2

POLJICA BRIG: I.Knežević, I.Knežević-Joe(1), Š.Knežević(1), Kojić(5), Stulić. Voditelj: Ivan Knežević.

MURVICA GORNJA: Proroković, Ćulina, Paleka(1), M.Pastuović, Zrilić(1), Ćustić, A.Pastuović, Surać, Vidaić. Voditelj: Hrvoje Čulina.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.