Sport

Tenis

U Memphisu oduševljeni što je dolazak potvrdio Marin Čilić

U Memphisu oduševljeni što je dolazak potvrdio Marin Čilić

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić obavlja posljednje pripreme prije početka premijernog Grand Slam turnira godine - Australian Opena u Melbourneu.

Usporedno s tim, Čilić organizira daljnji itinerer u godini, pa je tako potvrdio dolazak na dvoranski ATP turnir u Memphisu, koji se održava od 18. do 24. veljače. Takva potvrda silno je oduševila ljude iz organizacijskog odbora turnira, a po trenutačnom rankingu (Čilić je 14. tenisač na svijetu) hrvatski bi igrač trebao biti postavljen za prvog nositelja.

- Ne sjećam se kada smo imalo ovako jak i kvalitetan turnir. Potvrda Marina Čilića o dolasku je definitivno uvjetovala takvo što. Oduševljeni smo njegovim dolaskom, jer je on igrač koji je imao sjajnu 2012. godinu i stalno je na rubu ulaska među prvih deset - rekao je Peter Lebedevs, direktor turnira.

Inače, mnogo je igrača iz kruga najboljih 30 potvrdilo dolazak u Memphis, pa će Čilić zbilja imati jaku konkurenciju u Tommyju Haasu, Milosu Raonicu, Keiju Nishikoriju, Aleksandru Dolgopolovu, Samu Querreyju i Fernandu Verdascu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.