Sport

Nogomet, Premiership

Tevez: Želim pomoći Balotelliju

Tevez: Želim pomoći Balotelliju

Argentinski napadač Manchester Cityja Carlos Tevez (28) upozorio je svog šest godina mlađeg klupskog suigrača Marija Balotellija da ne ponovi iste pogreške koje je on sam počinio.

- Pokušavam pomoći Mariju. Razgovaram osobno s njim na travnjaku i izvan njega. Bio sam u sličnim situacijama kao i on. Uvijek sam mu voljan pomoći kroz ovakve situacije, tako da ne ponovi iste pogreške koje sam ja napravio u prošlosti - rekao je Tevez, koji je i sam imao velikih problema s menadžerom engleskog nogometnog prvaka Robertom Mancinijem.

Podsjećamo, tijekom prošle sezone Tevez je odbio otići na zagrijavanje tijekom ogleda Lige prvaka protiv Bayerna, nakon čega je dugo vremena bio na rubu odlaska iz kluba.

Sada je blizu odlaska iz kluba Balotelli, koji se prošlog tjedna sukobio s Mancinijem na treningu, kada je ujedno došlo i do fizičkog naguravanja. Podsjećamo, Mancini je Balotellija želio potjerati s treninga nakon grubog starta talijanskog napadača na Scotta Sinclaira, ali je tamnoputi napadač odbio napustiti trening-igralište.

- Ovakve su se stvari događale u svim klubovima u kojima sam bio, ali ovdje u Cityju uvijek smo pod povećalom, kao što su i Roberto i Mario. Ovdje tako sve uvijek izađe na vidjelo, iako se takve stvari događaju svuda - zaključio je Tevez.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.