Sport

Tenis

Nadal za CNN: Jedno znam, igrat ću Australian Open

Nadal za CNN: Jedno znam, igrat ću Australian Open

Prilikom gostovanja na CNN-u četvrti svjetski tenisač, Španjolac Rafael Nadal, ipak je donekle odagnao veliki upitnik koji i dalje stoji oko datuma njegovog povratka.

- Mislim da mogu reći s velikom sigurnošću da ću igrati Australian Open iduće godine i da ću tada biti 100 posto spreman - rekao je Nadal kojeg su bolovi u desnom koljenu odvojili na dulje vrijeme od tenisa.

Podsjetimo da je posljednji meč Nadal odigrao još na ovogodišnjem Wimbledonu kada je senzacionalno poražen od Čeha Lukaša Rosola. Nakon toga je otkazao sve turnire, od Olimpijskih igara i US Opena, do polufinala Davis Cupa u kojem je njegova Španjolska preko SAD-a došla do novog finala.

- Mnogo se kalkulira oko mog povratka. Znam da se spominje moguće igranje finala Davis Cupa protiv Češke sredinom studenoga ili igranje ATP Finalsa u Londonu, ali moram reći da me koljeno i dalje smeta. Unatoč tome, treniram i radim, obavljam sve što moram kako bi se potpuno spreman vratio što prije. Ponavljam, Australian Open nije upitan - zaključio je Nadal.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.