Sport

Nogometni mercato

Vertonghen: Zabrinjava me situacija oko moje budućnosti

Vertonghen: Zabrinjava me situacija oko moje budućnosti

Premda priča oko prelaska kapetana Ajaxa i belgijskog nogometnog reprezentativca Jana Vertonghena u redove Tottenhama traje od kraja prošle sezone, transfer još nije zgotovljen.

Branič nizozemskog prvaka odavno je usuglasio osobne uvjete s klubom s White Hart Lanea, no Ajax je postavio previsok odštetni zahtjev (15 milijuna eura), premda je Vertonghen u zadnjoj godini ugovora s "kopljanicima".

- Naravno da stalno razmišljam o tome jer još ništa nije "čisto". Ovdje (u Ajaxu op.a.) često razgovaramo o mojoj budućnosti. Ne mogu to poreći jer sam postao vrlo zabrinut oko svoje budućnosti - izjavio je Vertonghen za Ajaxovu internet stranicu.

- Kako god bilo, činjenica je da još nema dogovora i ja moram prihvatiti takvu situaciju. Najvažnije mi je da vratim natjecateljsku formu. Igrač sam Ajaxa i uvijek ću davati 100 posto za ovaj klub. Uskoro kreće nova sezona i ja je počinjem u Ajaxu. Nemoguće je reći kada će se situacija raščistiti, no to se mora dogoditi prije 31. kolovoza, a do tada sam potpuno fokusiran na Ajax - poručio je belgijski branič.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.